Rishøj Svømmeklub
29 | 09 | 2021

Dagbog Fredericia

2007 Træningslejr

Dagbog for Rishøj I.F. Svømmeafdelings

Svømmelejr Fredericia 2007

Mandag 2/7:

Endelig – Vi skal på Svømmelejr. Efter en velfortjent og ikke planlagt pause i svømningen skal der nu trænes igennem. Mødestedet er Ølby Station. Alle er kommet i god tid og det er dejligt vejr. Farvel til forældrene og så skal vi af sted. På Ølby Station venter vi på et tog, som aldrig kommer. DSB har givet os forkerte billetter, så der skulle lyhurtigt bookes om i Roskilde (sammen med alle fest-aberne til Festival’en). Så en time forsinkede kom vi til Fredericia i ”strålende” vejr (det stod ned..)

Indkvarteringen gik flot og hurtigt, og værelserne er alle tiders, men da vi var forsinkede, startede træningen 10 minutter efter vi kom !! Så.. ind med saft og kage, og så til hallen !

Efter træningen var der trætte ansigter, så der blev slappet inden aftensmaden (lækker!!) hvor der blev spist godt af alle. Efter aftensmaden (20.30) blev der hygget i opholdshallen og på værelserne til vi skulle sove.

Tirsdag 3/7

Op kl. 6.15 !! (argh! Det er tidligt) og ind til friskbagte rundstykker og friskbagt franskbrød kl. 6.30 i spise-stuen.. Masser af Zombier, der langsomt kom til live efter lidt juice og morgenmad..

Træningen starter kl. 8, og der varmes op 20 min inden ..
Der skal svømmes på tid, og der startes med Crawl .. Det er hårdt fra morgenstunden ..
Bagefter svømmes stafet, og superholdet vinder jo ! Sidst fik vi lov at spille softball i vandet, selvom al boldspil i hallen er forbudt ..

Ved frokosten var der kræset op med lune retter og guf ..
Efter frokost var der by-tur, hvor vi var heldige med vejret.. det blev kun til 2 små dryp, og et par timer i Fredericia centrums gågader. Da vi kom hjem var der hygge på værelserne og poker-spil ..
Aftentræningen (kl. 17) var hård.. Allerede ved opvarmningen var der mange trætte efter den lange gå-tur til/fra byen, så 200m tids-svømningen blev udsat, og der blev øvet teknik i stedet..

Aftensmaden blev sat til livs med god appetit. Præmien for at vinde stafetten til aftentræningen var at taberne skulle rydde af efter vinderne ved aftensmaden .. !! Efter aftensmaden var vejret dejligt, og svømmerne trak ud på vandrehjemmets terrasse. Der er der en flot udsigt over en sø og Fredericia mini-by. Aftenen gik med is, poker og andre kortspil.

Onsdag 4/7

Uha .. Flere Zombier ..
Det er vist noget med kortspil om aftenen i stedet for at sove .. og så op kl. 06.15 ..
Der blev stukket noget til morgenmaden, der var med friskbagt brød, og så lidt slappe på værelset til morgensvømningen kl. 8 .. Træt opvarmning.. Det er hårdt at træne til morgen .. Men der nås vildt mange ting igennem, og mange kan se forbedringer i deres teknik.

Marinens 5-kæmper landshold trænede sammen med os, så de kunne få nogle trænings-tips..
De er godt nok hårde ! De skulle svømme på forhindringsbane, over/under forhindringer, op på platforme, under gitre .. barsk program ..

Hygge og Poker indtil frokost, hvor der serveres alle favorit-retter: Frikadeller, pommes frites, pasta m. kødsovs, lækker pasta-salat, rejer.. det bliver svært at overgå, så der blev spist GODT igennem !
Det var også vigtigt, for der skulle samles energi til bowling-turneringen om eftermiddagen.
Der var løbetur om søen inden da..

Kl. 3 havde vi 4 baner at spille bowling på, og der blev gået til den ! Der var grin, råben og hård kamp, strikes, spares og masser af kugler i p.srenden .. Det blev annonceret, at score-udskriften ville blive gennemgået, og at der ville blive uddelt præmier efter aftensmaden ..

Til aftentræning blev der pudset på teknikken, specialer og svømmet stafet. Der blev virkelig lagt energi i, så bowlingen havde været god opvarmning.

Efter aftensmaden (kl. 9) samledes vi i spisestuen, som vi havde lånt, og de 4 kategorier (præmier) skulle overrækkes..

De hårde dommere (Annette og Jørgen) udtalte, at der havde været hård og fair kamp, og at de var dejligt overrasket over så godt der var gået til den, men lidt skuffede over at ingen hold havde forsøgt at bestikke dem med is og lignende .. ;-)

Bedste kamp-ånd:  HOLD 2
(Michael, Cecilie)
Trods skæv bane, æg-formede kugler og fast-limede kegler, kæmpede de bravt og fik flot score !
På trods af bane og ulige odds, blev de NR 2 i samlet score: 950 point

Fair-play: HOLD 3
(Rikke, Jesper, Mikkel)
(God fælles team-ånd, fnisen, grinen og stor hjælp til hinanden)
Derudover blev de NR 2 i antal STRIKES pr. hold (Rikke 5, Jesper 3)

Højeste score i en frame: HOLD 4: 238 point
(Kathrine, Signe, Malthe)
Holdet kunne takke Kathrine for prisen, da hun hentede hovedparten af point’ene hjem i den frame !
Derudover fik holdet FUMLE-PRISEN, for ikke at kunne finde ud af rækkefølge, bowle på hinandens baner uden at vide det, og generel computerbetjening..

Højeste antal STRIKES på hold: HOLD 1: 14 (Anders 9, Kristoffer 5)
(Anders, Kristoffer)
Egentlig 15 strikes, men Anders lavede den første inden computeren var startet..
Derudover fik de højeste samlede score: 1057.

Præmierne blev overrakt til de forskellige hold, og det var bowlinghallens maskot KegleKaj (passer jo godt til keglerne).. Ekstra-præmie var en is til hver ..

Lars modtog en special-pris for at have lavet færrest fejl: 0 ! (han bowlede ikke ..)

Efter uddelingen hygge på værelserne, og trætte til køjs før kl. 22..

Torsdag 5/7

Hold op .. Trætte unge mennesker i slowmotion.. Men alligevel friske i hovedet..
Dejlig morgenmad, men der var ikke så stor appetit.. Lidt besked’er og så af sted til morgen træningen.

Der varmes op, og nu kan det mærkes at der har været arbejdet godt i går.. så det er varsomt i gang, og så gradvis øgning i vandet..

Landsholdet i 5kamp var flinke! De stillede op til gruppe-billede, og var friske og lavede gas..
De vil gerne have billedet til deres hjemmeside www.5kamp.com, så det skal de have.. De sluttede billedserien af med deres tradition: Flex ! (Masser af bøffer!!)
Det er jo rart, at 5kæmperne nu har noget at leve op til, når de træner!!

Efter middagsmaden var der løbetur.. Det blev stafet, hvor der virkelig blev gået til den !!
Der blev heppet, piftet og løbet så det sprang ! Da vi var færdige, havde vi fået lov til at bruge badelandet (tak til Fredericia Idrætscenter) uden at bytte det for træningstid, så vi kunne hygge hele eftermiddagen.. Der blev sprunget, pjattet, svømmet, dykket, kørt i rutsche-bane og slappet inde i ”Stilleafdelingen” med det varme vand..

Så var det tid til aftentræning.. Træner-Lars fortalte, at der havde været besøg af ”Skytsenglen”.. og resultatet var, at de 2 var blevet enige om, at det var ”Afslapnings-svømning” til aften.. Dvs. alm. opvarmning på land/vand og 1 gang speciale på tid, og så slappe-svømning..
Kl. 18 blev alle svømmerne kaldt op af vandet af Lars.. for ”Skytsengel nr. 2” havde været på afløsning, og havde arrangeret at alle svømmerne kunne bruge den sidste time i det varme afslapnings-bad, så alle de ømme muskler kunne blive løst op .. Ahh… !
Efter badet udfordrede de 2 livreddere Jacob og Dennis Træner-Lars til at Battle på udspring.. liiidt fejt, da de viste sig at være spring-gymnaster.. men cool af Lars at turde alligevel ! Og en lille stump video blev det til at sikre det for eftertiden.. ;-)

Der er skade-stue på gangen, hvor der bliver lagt bandager og plastre .. Der begynder at komme en del småskader ..

Efter aftensmaden, var der stemning for at bowle, så en ukendt sponsor stillede 3 baner til rådighed, og der blev - virkelig - gået til den! Fed korpsånd og hjælpsomhed på alle banerne!! FLOT!
Så flot, at bowle-manden syntes vi skulle have ekstra tid.. Takker.. Lars og de 2 livreddere bowlede om kap, og resultatet er desværre ukendt.. men en af d’herrer har ballet-prisen.. (på billede)..

Trætte, glade unge mennesker på værelserne kl. 22.. og stille kl. 22.20 .. Zzzz….

Fredag 6/7

Op til morgenmad som sædvanlig 6.15 .. mad kl. 6.30 ..
Uha.. der er stille ved morgenmaden .. der blev brugt af reserverne i går .. Men alligevel grin og ballade i de trætte ansigter .. Og vandmelon !!

Morgentræningen starter ganske langsomt og forsigtigt .. der er mange ømme muskler..
Skadestuen lægger forbindinger på de forskellige steder, men desværre er vores sports-tape ikke mere vandfast end den holder i 15-20 min. I vandet .. Der er vabler, slidsår, flækkede negle, forstuvede fingre osv..
På trods af det, svømmes der flot og målbevist .. Imponerende efter en hel uges ben-hård træning.
Træner-Lars siger: Ja, det ville være legende let for talenterne at svømme 25m baner på mandag..

Efter noget træning, var det flinke personale i hallen overbevist om, at talenterne efter sådan en flot indsats gennem ugen, blev nødt til at tilbringe den sidste time i de varme bade og få de ømme muskler løsnet ..

Afsted hjemad med en flok trætte, sammen-arbejdede gode kammerater, der så frem til at få lov til at sove længe .. rigtig længe ..

En rigtig dejlig tur, hvor der blev lært en masse .. både om svømning men også om hinanden..Login Form