Rishøj Svømmeklub
29 | 09 | 2021

Dagbog Kolding

2000 Træningslejr

Træningslejr til Kolding

Svømmernes egen dagbog fra turen til Kolding, der på trods af det lidt triste sommervejr blev til en rigtig god tur.

Torsdag 22 Juni – 2000

Det var tidlig morgen den 22/6. Det regnede og var gråt. Det var dagen hvor Rishøj I.F’s talenthold skulle drage på træningslejr i det mørke jylland, nærmere betegnet Kolding. Vi skulle mødes på Ølby st. klokken 8.20 og derfra skulle vi med toget til Roskilde og videre mod Jylland. Togturen var mægtig hyggelig og forløb uden forsinkelser og problemer ( ret flot klaret med tanke på at det var DSB !?!). Vel ankommet til Kolding ST. skulle vi så ud på en mindre gåtur. Der var dog en kvik svømmer der fik den geniale ide, at sende bagagen med en taxa. Som sagt så gjort. Ind i en taxa med bagagen og Anne Mette, da der jo skulle en med til at forklare vej. Da vi ankom til vandrehjemmet blev vi indkvarteret i et anneks der lå afsides, så vi kunne larme lidt mere end vi plejede (hvis det var muligt!!!). Efter indkvarteringen kom noget tiltrængt, nemlig frokosten. Den var rigtig god. Efter denne gik vi en tur ned i Kolding by. Nogle gik i forretninger mens andre bare sad på torvet og snakkede eller slikkede sol. Klokken 17.30 var der så aftensmad. Den var ligeså god som frokosten så der blev spist godt. Om aftenen skulle vi så prøve svømmehallen. Denne var der delte meninger om. Alle var dog enige om, at bunden godt kunne trænge til en ekstra rensning eller to. Efter svømningen legede vi med det store badedyr som svømmehallen stillede til rådighed. I det hele taget var de meget flinke derovre. Til sidst på aftenen var der hygge med trivial persuit, chips og sodavand. Jannie og Charlotte vandt i TP, men vi andre var tøt på. Klokken meget sent gik vi i seng, glade men trætte.

Fredag 23 Juni – 2000

Dagen startede som sædvanligt med at vi stod meget tidligt op, og gik hen og spiste morgenmad. Vi svømmede fra kl. 8 – 10 (virkeligt hårdt). Efter vi havde spist frokost var der nogle der tog ned til byen og nogle der tog i legeparken. I legeparken kunne man ro i både, spille minigolf, køre go-cart og meget mere, det var skide skægt. Da vi kom tilbage skulle vi endnu engang ned og svømme. Ved aftensmaden stemte vi om, om vi skulle tage til Sankt hans aften i Biologisk Have eller om vi skulle blive hjemme og grille, det blev til Sankt hans aften i Biologisk Have. På vej hjem i bussen havde vi det vildt skægt fordi vi alle sammen var blevet overtrætte, og derfor var vi over – giret. Da vi kom hjem til vandrehjemmet var vi alle sammen ”død” trætte, så vi gik i seng kl. 23.30.

Lørdag 24 Juni – 2000

Kl. 5 om morgenen ringede klokken på værelse 5, men blev hurtigt slået fra. 1 time senere løb Kasper og Kenneth til Koldinghus ”Brænd lortet ned” citat fra Kasper.
Kl. 6.40 blev hele lejren vækket m. banken på døren af Kasper og Kenneth.
Kl. 7.00 spiste vi morgenmad, og derefter gik vi ned i svømmehallen, hvor vi svømmede tider, starter og vendinger.
Efter en hurtig frokost kl. 11.30 gik vi ned og tog vores svømme tøj, da vi skulle ud og ro i kanoer og direkte i svømmehallen derefter.
Vi sejlede/kæmpede i storm og rusk i tre timer. Efter det dårlige vej gav træneren en is, og så gik vi i svømmehallen, hvor vi svømmede holdkapper.
Aftensmaden, bestod af karry ris og Schnitzel. Da halvdelen af selskabet havde forladt spiserummet, blev drengene opsat på at tømme to efter pigerne gav op. Det løftede humøret hos især den mandlige del af selskabet, der 1½ - 2 liter vand hver og grinede af hinanden uden egentligt at vide hvad de grinte af. Efter 4 kander var tømt ville Kasper ud og hente 2 mere, men Charlotte stoppede ham.
Fordi Kasper havde hørt noget om skvulp i maven, begyndte Kenneth, Kasper og Karsten at løbe ned ad trappen ved vandrehjemmet, men opgav halvvejs ned pga. skvulp i maven.
Til sidst spillede vi rundbold på Kolding stadion, men spillet blev afbrudt af en masse tissepauser.
Bagefter blev Kolding hus målet for holdet. Holdet sluttede aftenen af med party i nr. 6. Nu går vi i seng og forbereder os til morgendagens drikkeri.

Søndag 25 Juni – 2000

Dagen startede med at vi stod op klokken lort om morgenen. Så pakkede vi lidt og derefter spiste vi morgenmad, morgenmaden bestod af det samme som de andre dage, men det er jo også fint nok, da den bestod af både brød, knækbrød samt ost m.m. Klokken 8 tog vi os en svømmetur, men det var der jo heller ikke noget nyt i. Kun en lillebitte bitte smule, nemlig den at trænerne havde givet os til at træne hinanden, med hver vores hjemmefra skrevne program. Da vi var færdige med at svømme, gik vi hjem og pakkede færdigt. Vi støvsugede, tømte skraldespandene og lagde dynerne ordentligt. Da vi endelig var færdige med det hele, spiste vi frokost. Og så skulle vi hjem. Det var rart selv om alle syntes at det havde været en god tur.

Tak for en rigtig god tur - Trænerne Kim & Jannie.

Login Form