Rishøj Svømmeklub
26 | 11 | 2022

Info Corona

27. august 2020

Kære medlemmer af Rishøj Svømmeklub

Velkommen til både nye og ”gamle medlemmer” til sæson 2020-2021.

Det bliver anderledes indtil videre, som alt andet i samfundet. Køge Svømmeland er også underlagt Covid-19 restriktioner, som vi alle må efterleve.

Alle hold er forskudt med 10 minutter. Så svømmer I kl. 16, så starter jeres hold 16.10 og slutter så 16.40 o.s.v. Dette gælder dog ikke Pensionisthold onsdag formiddag, det er stadig kl. 11.

Når I ankommer til Køge Svømmeland, skal I tage de samme forbehold som vi kender så godt. Hold afstand. Mød ikke op hvis I har symptomer (feber eller hoste). Vask hænder sprit af.

Du /I vil stadig kunne benytte omklædningsrummet ved ankomst. Men I kan ikke benytte skabene, de er aflåste. I skal derfor tage alle tingene med ud i hallen, når I har vasket jer af.

Når jeres undervisning er afsluttet, kan I ikke benytte jer af badefaciliteterne. Dette skyldes at der vil være for mange i omklædningsrummene og ved bruserne. I skal derfor benytte jer af de omklædningskabiner, som er opstillet på tribunen. Og så må I vente med at bade til I kommer hjem. Dog kan babyerne stadig bades i babyområdet som er indrettet specielt til dem.

Forældre som har ledsagerkort må gerne hjælpe de små ind, men må ikke sidde på kanten, men må vente på tribunen. Husk at alle tæller med både børn og voksne, når det drejer sig om hvor mange der må være i badeområdet, så det er vigtigt at I kommer hurtigt igennem. Pensionisthold onsdag og hold hvor undervisning slutter kl. 19.10 eller senere, må gerne bade efter undervisning, men husk stadig at tage forholdsregler med anstand m.m. Vi anbefaler at bade når I kommer hjem, ellers er der en stor risiko for at I kommer til at stå i kø ved brusere og omklædning.

Babyhold flyttes i et specielt afmærket område i morskabsbassinet. Det samme område som har været brugt når der er sket uheld i babybassinet. Der må kun være 6 personer i babybassinet og børn fra 1 år og opefter tæller som 1 person. Så derfor har vi valgt at flytte til et lidt større område. Køge svømmeland gør det samme med deres egne hold.

Dette er de restriktioner vi er bekendte med pr. d.d. Men som I ved kan der hele tiden ske ændringer, vi vil holde jer opdateret på vores hjemmeside http://rishoej-svoemmeklub.dk eller facebook side Rishøj svømmeklub. Husk endvidere at holde jer opdateret med Køge svømmeland’s hjemmeside https://svoemmeland.dk/ eller facebook side Køge svømmeland

 

Login Form