Rishøj Svømmeklub
26 | 11 | 2022

Velkommen til Rishøj IF Svømmeafdeling

stillingsopslag


 

Vil du være træner i Rishøj svømmeklub?

 

 

Vi søger friske, modne og engagere trænere, hjælpetrænere og afløsere til vores hold mandag og onsdag aften samt onsdag formiddag i Køge Svømmeland.

 

Rishøj I.F. Svømmeafdeling er en del af Rishøj Idrætsforening og har i snart 25 år tilbudt en kvalificeret og alsidig undervisning for borgerne i Køge og omegn.

 

Vores primære målgruppe er babyer i aldersgruppen 0 – 2½ år og børn i aldersgruppen fra 2½ år til 15 år fordelt på forskellige niveauer fra plask og svøm til børn let øvede, men vi har også et vandgymnastikhold og et rigtig velfungerende talenthold samt hold for voksne og pensionister, der ønsker at dyrke motion i vand, så der er rig mulighed for en alsidig undervisning, inden for næste alle svømningens facetter.

Vores filosofi er at det skal være sjovt at gå til svømning og at alle skal have en god oplevelse i det våde element. Leg og sjov er en stor del af undervisningsformen, der skal være med til at gøre børnene fortrolige med vandet og svømningens 5 grundelementer. Samtidig er det vigtigt for os at alle er trygge ved undervisningen og derfor er der altid mindst 1 træner og 1 hjælpetræner på alle vores børnehold, så der er mulighed for at hjælpe de svømmere, der er utrygge og har brug for ekstra støtte i vandet.

Du bliver en del af et veluddannet, dynamisk og velfungerende trænerteam, der brænder for undervisningen og for at give vores medlemmer en god oplevelse fra de kommer til de går igen.

 

Du skal:

 

-    Være mindst 15 år for at blive hjælpetræner og mindst 18 år for at blive træner.

-    Moden, udadvendt, ansvarsbevidst om engageret.

-    Kunne bestå bassinprøven (inkl. Førstehjælp) 1 gang om året.

-    Kunne fremvise en ren børneattest.

 

Foreningen betaler træneruddannelsen og babyuddannelsen samt de forskellige spotkurser, der løbende kan opkvalificere trænerne, så det er ikke et krav, at du er uddannet svømmetræner, men det vil absolut være en stor fordel i forbindelse med ansættelsen.

 

 

Har dette vagt din interesse kan ansøgning sendes til Rishøj I.F. Svømmeafdelings formanden Helle Røtting på: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Seneste Artikler
Login Form